Sieraden voor in het haar onze beste tips en tricks


Sieraden kun je niet alleen plaatsen aan vingers, voeten, armen en oren. Nee, veel mensen overkijken het feit dat in het haar ook leuke sieraden gedeponeerd kunnen worden. Daarom in dit artikel aandacht voor haar sieraden.

Haar sieraden zijn dus een beetje onderschat. Veel vrouwen doen wel klemmen en pinnen e.d. in het haar vanwege praktische redenen om het haar te ordenen, maar niet doorgaans vanuit esthetische overwegingen. Men koopt standaard saaie praktische klinische speldjes, kammen en klemmen bij de Hema of de Zeeman o.i.d. Maar where is the fun in that? Er zijn ook hele leuke unieke designs voor haarsieraden die je look net even naar een nog hoger platform tillen.

Allereerst zijn er hele leuke decoratieve haarbanden. Die vonden we bij Ikbensieraden.nl. Zo zijn er haarbanden met zirkonia stenen, dat is zeg maar een niet van echt te onderscheiden diamantjes, en er zijn haarbanden met bloemetjes en haarbanden met parels ook heel stijlvol. En beste van alles dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Kost niet veel meer dan die saaie haarbanden die men doorgaans koopt in de Nederlandse warenhuizen.

Ben je meer van de haarklemmen? Daar kan hetzelfde over gezegd worden. Er zijn tegenwoordig echt hele fraaie leuke uniek haarklemmen op de markt. Wederom hier te vinden: ikbensieraden. Als we er eentje mochten uitlichten dan zou dat zijn de haarklem Sassy Queen. Super stijlvol, en kost minder dan een tientje. Voor dat geld kan echt niet laten liggen ikzelf.

Ten slotte, zijn haarpinnen ook een goede optie. Met name voor een bruiloft zijn haarpinnen uitermate geschikt. Zowel voor de bruid als voor de gasten. De prachtige haarpin vlinder kost maar iets van 1.50 Euro, nou dat is geen geld toch. Enfin, ik zou gewoon aanraden bestel er een hoop verschillende kijk wat fijn zit, kijk wat je zelf mooi vind, retourneren is altijd gratis.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *